burcuyavuzege İyi akşamlar anneler oğlum 6 aylık ve 3 aydır kendi başına kakasını yapamıyor 10 güne kadar bekliyorum yapmıyor bende fitille yaptırıyorum şaşırdım artık bu durumda olan varmı 😥 emerken ve gece uykusundada çok huzursuz yavrum
[silindi] burcuyavuzege 6 aylıksa 10 güne kadar beklemeyin. Biz 5 ay 18 günlüğüz bi dönem kakayı hep benim uyarmamla (kulak çubuğuyla) yapıyordu. Hatta 5.ay kontrolünde tekrar dr la konuştuk eskisi kadar değil dedim 72 saate kadar bekle yoksa yine sen uyar yada fitil kullan dedi. Çok bekleyince bağırsak iyice tembelleşiyor ve yapması zorlaşıyor.
omerinannesi5320 Anne sütü alıyorsa normaldir belki çok rahatsızsa çocuk cerrahına götür detaylı baktır bağırsaklarına poposuna
burcuyavuzege omerinannesi5320 çok sağolun emerken okadar çok kıvranıyoki 😕 zaman kaybetmeden götüreyim ozaman
omerinannesi5320 burcuyavuzege İstanbul’daysanız Cerrahpaşa’ya götürün en iyi çocuk cerrahi bölümü orda benim oğlum poposu kapalı doğdu ameliyat oldu sürekli kabız duphalac veriyorum günde 5 ml günlük yapıyor artık
burcuyavuzege [silindi] dediğinizde doğru beklemeyim bende ozaman çok teşekekkrler inşallah düzelirgeçiçi bi dönemdir inşallah
[silindi] burcuyavuzege anal çatlak vs gibi fizyolojik bi rahatsızlık yoksa bağırsak düzeni ona alışmış olabilir armut/kayısı suyu vermeyi deneyin 6 ayı geçmişsiniz zaten ek gıda sorun olmaz. Armut suyu çok rahat yaptırıyor
burcuyavuzege omerinannesi5320 malesef izmtteyim sizede çok geçmiş olsun sağlıkları hep yerinde olsun yavrularımızn inşallah
burcuyavuzege [silindi] her ay kontrole gidiyoruz bi sorun yok bağırsakları tembelleşmiş olabilir kayısı haşlayıp yediriyorum armut deneyim birde saolunn 😊