PinkLove_ Akşama neler yapıcaksınız? Taze fasulye kavurması yapıcam. Tek başına yetermi sizce? Bayılırım yaz yemeklerine🌿 Sizin menüde neler var? Yada kimler kocası ile akşam 5 yıldızlı otelde yemek yiyicek?😃
mamanveutdormir PinkLove_ dün akşam karnı yarıl yapmıştım çalışıyorum diye fazla yaptım bu akşamada menü aynı😅 karnı yarık pirinç pilavı turşu
Pamuk_bebegim42 PinkLove_ Kaşarlı köfte yapacağım yanına da salata yeter 😂😂😂 aşırı sıcak zaten belki ortaya da yoğurtlu biseyler olur
Beyninizikullanmakucretsizdir hogwarts et mi tavuk mu? Bulgur pilavı yada pirinç pilavı güzel gider yanına
Tazeanneveminigi PinkLove_ Mercimek çorbası Zeytinyağlı barbunya yemeği Meyhane pilavı Salata, turşu 🥰
cemreninannesi_ PinkLove_ ellerinize sağlık, ben de yaz yemeklerini çok severim fakat yanına da bir makarna falan yapsanız belki doymazsınız 🥰pilav barbunya pilaki ve mercimek çorbası yapacağım kızıma da enginar fikir olsun annelere 😂
livanurvealpinannesi61 PinkLove_ sulu köfte prinç pilavı yapıcam bende çorba olarak da eşim mercimek seviyor onu yapıcam birde.
Halimea PinkLove_ afiyet olsun simdiden benim dünkü menüm taze fasulye ,pilav, salata, köstebek pasta Bugün ,tavuk sote ,Bulgur pilavı ,Cacık ,Turşu ,Kola 😊
Balkizinannesitugce PinkLove_ bugün eşim.yemege goturcek🥰🥰🥰🥰❤️ dün akşamda korili kremalı tavuklu taglatte markana yapmıştım yanına kola