YusuffunAnnesii Birşey sorcam Hanımlar tiktok hesabı açsam güzel sözler videosu paylassam izlenirmi para kazandiruurmi yapan varmı kendimi cekmiycem güzel sözler fln paylascam sadece veyada instgramda mi açsam böyle birşey olur mu
Deletedmom_9857 YusuffunAnnesii Sanmıyorum böyle para kazanabileceginizi.Burda ki annelerin de yaptigini düşünmüyorum böyle bir şey için vaktiniz varsa da helal olsun 🙃
YigitAlpsMom YusuffunAnnesii tiktokta canlı yayın açmazsanız para kazandırmaz Instagram da para kazanmak için sayfanızın büyük olması gerekiyor reklam falan alır öyle kazanırsınız ancak
Halimea YusuffunAnnesii benim erkek kardeşim bu ay ilk defa aldı , sosyal medyadan 3 yıldır uğraşıyordu. Biraz başınız ağrır gibi…
Tombikdonerartikcokpahali Ben sosyal medya kullanmiyorum😂 ama atsaydim kendim çocuklar ile nasıl rezil oluyorum izle bakalim diye çekerdim. Milette kadina yazik bakıcı parasi atalim diyip oyle izlerdi😂 o derece perisanim.
Eslemdemr0308 Sürekli izlenmek icin videolar çekip takipçi kazanman lazım ve canlı yayın açman lazım para kazanman için İnstagram icin de takipçi sayının yüksek olması lazım ve reklam yapman lazım
TalentedMom YusuffunAnnesii benim var hesabım çok zor sürekli yyaın açmanız lazım sürekli içerik üretmeniz lazım