AlyaUrasmoms değerleri kaç çıktı bilmiyorum fakat çok kısa bir süre önce aşı olmuş. Biz 6 ay bu yüzden takipli kaldık gastroentroloji de yüksek olduğu süre zarfında aşıya sıcak bakmıyorlar erteleyelim diyorlardı. Yine aynı şekilde içilen herhangi bir ilaç özellikle parasetamol içeren calpol gibi mesela bunlar da yükseltebilir. Belirti olmadan herhangi bir viral enfeksiyon geçiriyor olabilir bu da yükseltebilir. Karaciğer malesef sır gibi bir organ ve çokta hassas . Bu süreçte bol su içirin. Bitki çayı vs vermeyin , pekmez , hazır paketli gıdalar falan vermeyin . Yatırdığınız herşeyi araştırın önce karaciğeri yorar mı bi zararı vs var mıdır diye , ben hep böyle yapardım. Biraz dikkat isteyen ve takip isteyen bir konu . Bizimki 6-7 ay sonunda normale döndü, bi ara 1800 leri gördük hastane yatışımız vs oldu ama hepsi geçti gitti hamdolsun 🙏 paniğe kapılmayın sakin olmaya çalışın , normal değerlere dönmesi biraz zaman alıyor ve bu zaman sürekli düşünerek geçmiyor insan kafayı yiyor , kendimden biliyorum ..