Gfya_58 Bursam_16 benim bebegimin 4 gün boyunca huyu degisti aglama krizlerine girdi calpol verdim ama yine de zor gecti her bebek aynı olmuyo inşallah kolay atlatirsiniz
emirhanecozlem Bursam_16 canım içini ferah tut bebekten bebeğe değişiyor o benim bebeğimde hiç bişey olmadı ne ağladı ne ateşi yükseldi gayet mutluydu. O kadar korkulacak bişey değil
Deletedmom388 Bursam_16 2gün önce aşıları yapıldı kızımın çok şükür en ufak değişiklik olmadı.Ne ateş ne huysuzluk ne de ekstra uyku hali yaşamadık her zamanki gibiydi.İnşallah sizinde böyle geçer.Önlem olsun diye aşı sonrası fitil verebilirsiniz yarım dediler ama ben vermedim çünkü ateş vs yoktu..
omaraysegul Bursam_16 evet yapilmamasi lazim gitmeden 1 gun once yikandik 3 gun yikamadik sonra yikandim
Cikomel Bursam_16 Aşı olurken ağladı onun dışında sorun yaşamadık her bebekte farklı oluyor sanırım. Rota ve menenjiti 3. Aya sarkıttık ağır gelmesin diye bakalım pazartesi günü olacak neler yaşayacağız :)
Hafizenr Bursam_16 bebekten bebeğe tâbi ki fark vardır. Biz bugün olduk aşımızı sabahtan beri huzursuz ve sürekli ağlıyor. İnşallah sizinki öyle olmaz 💙
Zerr Bursam_16 bebekten bebeğe değişiyor cnm, hemşire %90 ateş yapar dedi bizim ateşimiz çıkmadı çok şükür, Hafif giydir 38 ateş olunca verirsin şurup. İlk geceyi atlatırsan sıkıntı olmaz
LINDAMAY Bursam_16 . 3-4 gün çok mutsuzdu dokunsam ağlayacak gibi. Bunun dışında ateşi çıkmasın diye ince giydirdim serin tuttum sorun çıkmadı hiç
Nesleeshah Bursam_16 gun boyu uyku yapmıştı aşı agır gelmişti şükür başkada problem yaşamadık.. birde kol bolgesınde verem aşısı yapıldığı için 3 gun oraya su degmemesı gerekıyor.. egerkı kakasını yaparsa 1 gun sonra ebe bıze alt kısmını yıkayabılırsınız demişti