2kizbiroglan Melek1616 12 aylıkken emeklemedi popo üstünde geziniyordu. bir yaşında tutunup koltuklara kalkıyordu 15 aylık yürüdü
Melek1616 2kizbiroglan desteksiz oturuyor biraz kendini geriye atıyor hep dönüyor yüz üstüne ama hiç sevmiyor yüz üstü durmak emekleme yok kendini kaldırmıyor
Elayberosmom Melek1616 benim bebeğimde öyle 9 aylık emeklemiyor. Evin içinde döne döne geziyor yüz üstü durmayı hiç sevmiyor. Otururken de bir şey almaya kalktığında düşüyor normal mi acaba 👀
2kizbiroglan Melek1616 inanın her bebeğin gelişimi farklı canı ne zaman isterse herşeyi bı anda yapıyorlar.
Melek1616 Elayberosmom bizde döne döne gitme yok sırtı üstü yatarken az bişey kaldırıyor kendini doktorlar bişey yok diyor sadece motor becerileri geriden geliyor biraz
Melek1616 Elayberosmom bizimkisi otururken yanında önünde kumanda varsa alıyor devrilmiyor ama kendini çok geri atıyor geriye doğru düşüyor
Elayberosmom Melek1616 37 haftalık doğdu doktor da biraz hantal kızınız dedi ondan olabklir mi acaba biraz da kilolu
2kizbiroglan minikpandam-_- postum eski cnm çok şükür şimdi 17 aylık otutruyo yürüyor koşuyor tutamiyoruz artik 😄
Nil2022 2kizbiroglan normalde 8-9 ay arası der doktorlar oturma zamanı için. İstersen bir 15-20 gün daha bekle sonra oturmazsa gidersin
2kizbiroglan Nil2022 cnm postum eski .oğlum şimdi 17 aylık otutruyo yürüyor koşuyor hatta tutamiyoruz artik 😄