Halimea 1balkizannesi ben 40 dan yukarı çıkamıyorum ayak kaslarım ağrıyıp şişiyor 🥲 … zıplarken kalp ritmini söylemiyorum bile😵💫
1balkizannesi PatronBebek Altmda bi amca oturuyor o da gündüzleri işe gidiyor Sabah 8′de çıkıyor akşam 8.00′de anca giriyor eve vallahi işimize geliyor
1balkizannesi Halimea Ben yeni başladım az az yapıyorum ilerleyen günlerde arttıracağım sayamıyorum zaten hızlı hızlı atladığım için.
RainOverMe 1balkizannesi 1500-2000 atlıyordum cocuktan once 🤗 sımdı zor sanırım ama ıyı oldu hatırlattınız, parmak ucunda atlarsanız daha cok atlıyorsunuz ve ses olmuyor bu arada😅
RainOverMe 1balkizannesi zamanla daha ıyı daha sessız olur komsu olsa da sıkıntı olmaz🤗 ben tesekkur ederım faydasını gorursun umarım🌺🙏🏻
1balkizannesi boy 1.56 kilo 73 😅 gökyüzüne firlamam lzm bnm roket gibi ve sezeryan göbeğim öylece duruyor
BelaCivciv 1balkizannesi Ya ben aldım 1 haftadır bakışıyoruz ama sadece😂 İşe yarıyor mu gerçekten göbeğe falan🫠
1balkizannesi BelaCivciv terlemek gerekiyor taytta terletiyor hem sıkı tutuyor orası burası sallanmıyor 😃 çok şey lzm göbek için karın egzersizleri filan fakat o kadar hamız ki spor yaparken çok zorlanıyorum Ama kendimi alıştıracağm
BelaCivciv 1balkizannesi Ya evet ekstra karın egzersizi de lazım tabi😄 inşallah başlarım ben de bir gün😅