Duruu_677 kızlar dün erken gebelik testi yaptım cift çizgi çıkınca acile gittim adete 5 gün var kan testi sonucum 23 97 çıktı hamile miyim bu değer ne zaman yükselir tecrübeli anneler bilgi verir misiniz çok heyecanlıyım 😍😍
Belinaytuana Duruu_677 evet hamilesiniz kadın dogumcuya gidin yanlis hatirlamiyorsam ertesi gün iki kat olması lazım ama tam bilmiyorum üstte kalsın ay çok sevindim sizin adınıza 🤗
Tubii02 Duruu_677 kan değerini bilmiyorum ama benim de hamililiğimi öğrendiğimde çizgi bu şekilde çıkmıştı:) hayırlısı olur umarım hakkınızda☺️
Beyninizikullanmakucretsizdir Duruu_677 2 gün sonra tekrar kan verin 2 katı yükselmesi gerekiyor sağlıklı bir gebelik demek için inşallah hayırlısı olur hakkınızda 🤲🏻
Duruu_677 Eslemsi_04 çok teşekkür ederim canım evet Bayadır istiyordum Allah isteyen herkese versin inşallah 😇😇
Duruu_677 kubraanne 2. Gebeliğim olucak Allah kısmet ederse ilk bebeğimi kaybettim bunu o kadar çok istedim ki inşallah sağlıkla gelir Dua edin bana olur mu bunu da kaybedersem dayanamam 😔
GayeAlparslan Duruu_677 evet hamilesiniz bende ilk bebeğimi kaybettim adetiniz 10 gün geçince falan 1000 lere cıkıyor değer hayırlı olsun 😅😅