NehirK10 merhaba kızlar sağlık ocağı bebeğime d vitamini verdi ama bebeğime kabızlık ve gaz yapıyor. Hangi d vitaminini kullanıyorsunuz ve tavsiye ediyorsunuz?
Seym_c NehirK10 Nasıl anladın onun gaz yaptığını bende aynısını kullanıyorum ve aynı durumlar bizde de var
Kuskonar Sağlık ocağınin verdiğinde paraben var, bebeğe kullanilmamasi gerekiyor . Doktorumuz wellcare adlı vitamini önerdi, biz onu kullanıyoruz araştırın isterseniz🌻
NehirK10 Seym_c Cuma günü bir gün kullandım ve kabız olduğunu fark ettim. ondan önce iyiydi. Sonra cumartesi günü vermedim ve o iyiydi. sonra pazar günü tekrar verdim kabızlığı vardı ve gazdan ağlıyordu o yüzden d vitamini olduğunu anladım. sağlık ocaği bana Monovit verdi. Hangi markayı verdiler?
Fatima_agaliyeva NehirK10 merhaba eskiden vitantol d3 kullaniyordum, amma simdi ocean d kulaniyorum ve cok memnunum🙏🏻
Denizbkr NehirK10 Bana doğum yaptığım hastane Valens damlayı önerdi. Doğduğundan bu yana ona devam ediyorum bir sorun yaşamadım
NehirK10 Seym_c monovit kullanmayı bıraktım. En çok tavsiye edildiği için büyük ihtimalle okyanusu alacağım. 💗