Dilara9406 1 yaşinda bebeğim 8:250 kilosu nolur kilo aldırıcı vitamin yemek nasıl kilo aldırırım yardım edin o kadar hareketliki 1 snye bile oturmuyor henüz yürümüyo ama tazı gibi emekliye🤣🤭
2522 Dilara9406 Al bendende o kadar 1 yasina girecek Allah kismet ederse yürümüyor siraliyor ama surekli ayakta durmak istiyor kucaktada durmuyor mama sandalyesimde durmuyor eli dursa ayagi durmuyor o kadar hareketli ki doktor sağlığı yerinde olsun dedi ek ihtiyac vitamin olarak besinlerden alsın yeter dedi sebze meyve et yiyebiliyorsa ama oglum bebek koftesi tarzinda yemiyor normal sekildede yemiyor protein almasi lfzim dedi yumurta sarisini sade yemiyor karisim yapip kandirip yediriyorum
[silindi] Dilara9406 Doktor Tayyar Öz’ Kıds, Çocuk macunu Çok duydum bunu trendyoldan Arama Butonundan Bulabılırsın Adam kendı kızlarına yedırıyor Masallahları var 🤣 Yorumları Okudum Dün gece Hepsıde ıyı Bı arastır ıstersen bende alcam çünkü 1 yaş sonrası verılebılırmıs
Masal05ozge O yüzden kilo veriyor çocuk saıın ek bisey verme çocuga normal besinlerle kilosunu alsın biyerden yapayım derken biryerden yıkarsın güzel öğünlerini ver ara öğünlerini yaptır alır belli dönemde sağlığı iyiyse kiloya çok takılma kuzum
Dilara9406 Masal05ozge zaten ek bişey asla düşünmüyorum hani doktorun yazdıpı iyi gelen vitaminler için dedim onu çok zayıf gözüme batıyor da benim
Dilara9406 2522 yemin ederim anlattığınız gibi sürekli çocuktan kan alıyolar vitamin vitamin diye ağlık ocağı gönderiyo hep ölçemiyoda hep onun kiler yanlış çıkıyo doktor iyi ölçüyo benimki herşeyi yiyo iştahlı ama az ve sık vermem lazım sanırım
Ahsenduru111 [silindi] doktora danışmadan sırf fenomen çocuğuna yediriyor diye kendi çocuğuna içeriği temiz mi doktor tavsiye ediyormu bunlara bakmadan kullanmak biraz şey işte kusura bakmayın ama o macunlar ergenliğe erken girmeye hormon bozukluğuna kadar götürüyor ve çocuk doktorları genelde önermiyor ne bileyim bir fenomeni örnek alacağınıza keşke doktora danışsanız
[silindi] Ahsenduru111 Fenomen Cocuguna Yedırıyor Dıye Derken? Sız nerden Bılıyorsunuz Danısıp danısmayacagımı Yada Sız Dahamı Cok düşünüyorsunuz Cocugumu benden İçerik bilgisi bende yanıma yazdım Icerıgını sormadan danısmadan da hıc bırsey kullanmıyorum ben ayrıca Sanıyorumkii Artık Herkesın bır cocuk doktoru var Herkes herseyıde sorabılıyor Benım yaptıgım gıbı Erken ergenlık vs bunlara hıc ınanmadım ınanmıyorumda doktoruma sorarak ılerlıyorum oylede yapıcam.
2522 Dilara9406 Tiroid değerlerine baktirdinizmi iyi besleniyormus yani iştahlı diyorsunuz bazi cocuklar anne babadan kaynaklı genetik minyon olur bizimkise bizden kaynaklı ama tiroid değerlerine baktirmistik kilo almiyo diye