biricigiminannesi26 Kızlar biraz düz konuşuyorum daha tatlı dilli olmak istiyorum kalp kırmaktan korkuyorum nasıl yapabilirim bunu bazı şeyler oluyor daha tatlı. Bir dil kullansaydim diyorum bunu nasıl başarabilirim
Doga0812 biricigiminannesi26 bende çok kalp kırıyorum sinirli bir insanım herkesin ağzına lafları teperim keşke biraz tatlı dilli olsam 😑
luppoyanak biricigiminannesi26 çok güzel kitaplar var canım okuyunca insan yeniden doğmuş gibi oluyor kitap okuyabilirsin
Findukezmesi Doga0812 kız bende öyleyim ama aynı zamanda tatlı dilliyim. Annem yumuşak diken diyor bana 😅 yani öyle laf sokuyorum ki karşımdaki cevap veremiyor afaghs
bebegim2023 Bende çok dobrayım herşeyide pat die söylemem ama bazıları konuşurken incelmekten kopacak die korkuyorum 😂 bi ben öyle olamadım hep olduğum gibiyim ama isterdim aslında
Fatma6328 biricigiminannesi26 aynı ben napalim saçma sapan şeylere tahammül edemiyoruz kim olursa olsun soylerim esim çok korkar bazen gözüme bakar.tembihler 🤣🤣🤣 ama bazı yerde evet tatlı dil önemli
Prenses_annesi04 biricigiminannesi26 aslında sen tüyo ver ben çok tatlı diliyomdir kimseyi kırmak etmem ama bakıyorum işe yaramıyor arkadaş gelen vuruyo giden vruyo daha bugün abimin mal sevglisi sinirlerimi bozdu nasıl ağzının payını versem
biricigiminannesi26 Prenses_annesi04 yaptığının nrdeh yanlış olduğunu falan vur yüzüne güzellikle yap daha iyi