Nergisssss 9 aylık kizim 7.30 da kalkar 11 ilr 1 arasi degisir 2 saat uyur sonra 5 gecmeden yarim saat 40 dk uyur aksam.21 de gece uykusuna dalar max.2 saat uyur sinra yarim saatte bi uyanir emziriyorum nerede hata var sizce
Sonbahar01 Nergisssss ayyyyy 8 ay 21 günlük bizim de uyku saatimiz düzenli sabah 10 da ilk uyku 3 deikinci uyku. Ama gece uykusunda defalarca memeye daha sonra beşiğine gitmek istemiyor
Nergisssss Sonbahar01 aynı çoçuklarimiz bizde 8 ay 22 günlüğüz bunkadar degildi ne oldu ki ya diş çikardi mi sizin ki
Sonbahar01 Nergisssss 6 aylık iken bir baktım alt iki diş çıkarmış hiç anlamadık bile. Ama 1 ay önce kadar düşmeyen yüksek ateş vardı 1hafta sürdü hâlen ortada diş yok. Son 1 haftadır uykuları çok bozuldu
Nergisssss Sonbahar01 bizimde öyleydi atesi düşmeyince doktora gittik meğer covidmisiz 1 haftada hersey alt üst oldu
Betayaz 11 ay 15 günlük bebeğim var gece 3-4 kere kadar ayakta Allah rızası için yardım akıl sağlığımı yitirecek kadar oluyorum . Bay bay damlası kullanacağım bu gidişle ne diyorsunuz yardımmmm