Dorukbebekk 28 günlük oğlum 80 90 CC mama içiyor benide emiyor 5.5 kilo fazla mi sizce mama CC ? Hem anne sütü alıp hem mama içen bebekleriniz kac CC mama içiyor ?
Mlsdz Dorukbebekk benimde bebegim 10 günlük emziriyorum ve mama veriyorum 60 ml mama yetmiyor bende aralarda 90 ml veriyorum ve bana çok fazla geliyor ama vermedigimde inanılmaz huzursuz oluyor
motherofLeyla Dorukbebekk 50 günlük kızım 90 120 arası içer emziriyorumda ama sütüm az olunca bilemiyorum sütle beraber kaç ml oluyor
Dorukbebekk Mlsdz bende emziriyrm ama yine istiyor yada mamadan sonra beni emmek istiyor. Sizinde masallah iyi içiyorms mamayı hangi mamayı kullaniyrsunz sma almıştık ilk gaz yoktu ama bebelaca döndük 2 gündür gazlı gibi ya
Dorukbebekk motherofLeyla çok iyi masallah. ben zor durumda kalmadıkca mama vermiyorum emziriyorm ama bazen çok şıkıyorum gündüz bir kere veriyorm gece de bir kere kesin
motherofLeyla Dorukbebekk vermeyin mama iyi değil ya hem maddi olarak hem zahmetli hemde mamayı kolay içince memede ağlıyo zorlanıyo gece iyi uyutuyo sadece tek iyi yönü bu, bide mama çok gaz yapıyo, gaz yapmayanı bulana kadar bi sürü mama deneniyo
Dorukbebekk motherofLeyla evet aslında tamda böyle oluyor. Zaten denedimz mama çok gaz yaptı pişman oldum
Dorukbebekk motherofLeyla memeyi alırken de baze ağlıyor istemiyr zorla tuttuuryrm uyku sersemi genelde hemen tutuyor biberondan dolayı oldu galiba önce öyle degildi