eflal1410 Kızlar gözümde böyle zikzaklar oluşuyor çizgi halinde ve karşımdakinin yüzünün yarını görüyorum net olmuyor yani zikzak hep gözümün önünde gibi böyle 10 20dk arası sürüyor ve çok etkilendim sizde de olan var mı sebebi nedir bilen varmı yada
Rose-leaf eflal1410 devamını da yazayım bunu yaşadıktan sonra çok şiddetli baş dönmesi yaşadım yere düştüm hatta acile gittim bişey çıkmadı ama tansiyon problemim var suanda doğum yapalı 1,5 sene oldu tansiyonum çıkıyor gayet iyi olan tansiyonum doğum sonrası bozuldu göz doktoruna da gittim bi problem çıkmadı gözlerim de
Rose-leaf Doğum sonrası yaşadım aynı sizin ki gibi yemek yiyoruz sofrada kalabalığız insanların yüzüne bakıyorum yarısı var yarısını görmüyorum duvara baktım böyle karekod gibi siyah çizgiler flaş gibi yanıp yanıp sönüyor annemlere bana bişey oluyor göremiyorum dedim daha da şiddetlendi bu çizgiler yarım saat sonra geçti ne oldu anlamadım bende
eflal1410 mavikelebek_ oldukça sonra hafif baş ağrısı oldu zaten internette baktım orada da öyle yazıyor
Haffuse Onun bir sikintisi yok, Internete aratirsan bircok bilimsel aciklama gorursun canim… Bende cok sik görürum😅 Oyun oynar, takip ederim o cizgiler, ve noktalari🤗
eflal1410 Haffuse ya ne bileyim biraz sıkıntı yaptım daha öncede oldu da uzun zamandır yoktu dün avmde tekrar yaşadım. İnsan sinir oluyor resmen gözünün önünde alamıyorsun 😄 insanları yarım görüyorsun saçmasapan su şeker falan içtim 😄
Rose-leaf eflal1410 hayır 1 defa yaşadım bi daha olmadı ama ben doğum sonrası 5 gün hiç uyumadım ona bağlamıştım bu durumu vücudum yorgun düştü kan değerlerim de düşüktü kan değerlerinize de baktırın