ebrarmiray 5 günlüğüz sarılık çıktı bebeğimde aynı durumu yaşayan varmi yarın getircez tekrardan gözlerinde belirgin sariligiz var
Mrvak ebrarmiray iki buçuk aya kadar sarılık devam etmişti biz de korkmayın sık sık emzirmeye dikkat edin gerekirse saat başı kaldırıp emzirin geçiyo ☺️
Melis1706 ebrarmiray hastanede yattik biz 1,5 saatte bir emzirdim orda ama dusmemisti mama verince degerimiz dusmustu
asel16_hurmuz ebrarmiray benim bebeğimde de vardı sarılık 14.1 di hatta 10 günlükken düştü şükür bol bol emzirin her saat emzirdim gece mama takviyesi yaptım öle öle düştü çok şükür Şuan 12 günlüğüz gene sürekli emziriyorum mama takviyesi veriyorum sizde öle yapın mutlaka kendiliğinden geçicek çok fazla siz stres yapmayın yeter
Tesmert Bizdede vardı 2 saate bir emzirdim gece alarm kurdum 2 saate bir beyaz ışığı hep açık bıraktım gece gündüz birde belki buradakiler linçlicek ama şekerli su verdim çay kaşığıyla günde belki 2 3 kaşık arada değeri 11 di 1 buçuk haftada düştü şükür
RiverSong Benim bebegimde de vardi yenidoğanken, sütüm yetmiyordu mama ile takviye yaptım bir de bol güneş ışığına koydum. Cam kenarı yatırdım gündüz.
Sevde_Efe41 Bizde de vardı değeri 18 cıktı 2 gün yoğun bakımda küvezde kaldı şimdi cok şükür iyi 28 günlük olduk her cocuk illa ki oluyor
ebrarmiray Bizimkinin değeri 13.3 falanmis sınır 13mus oyuzden yarın gidicez inşallah yatırmadan atlatırız çok teşekkür ederim hepinize