Elizey2399 Merhabalaaaar ❤️ 2 gün sonra 1 aylık oluyoruz ana kucağını kullanmaya ne zaman başlamalıyız sizce ? Siz ne zaman başladınız hangi modelleri kullanıyorsunuz ? Yardımcı olursanız sevinirim.☺️☺️
Melis1706 Elizey2399 benim bebegim cok zor alisti 3 aydan sonra falandir heralde istemedi rahat edemedi
kasimonbes Elizey2399 joie serin 2 in 1. 1.5 aylikken basladim 6 ayligiz ondan baska uyumuyor bakalim nasil ayiracagim 😊 ama tam bir hayat kurtarici
asiltobebeto Elizey2399 ben bir ay falan olmadan başladım sanırım erken başlayınca alışması kolay oluyor
Elizey2399 Melis1706 bizimki nere koysak uyuyor ama sallanma olayı yok bizde bi kararsızım kullanıp kullanmama konusunda
Asyaveannesi04 Elizey2399 1 aylıkken babybjörne koymaya başladım ve aşırı rahat ettim 16.5 aylık hala onda uyuyor, yatağına öyle alıyorum
KumsalDerya Asyaveannesi04 Bende ablama verdim 6 aya kadar koyabildim çok hareketli durmuo sallanan besikde bile durmuyor mobilya besige koyuyorum uyuduğu zaman orda bile rahat durmuo yeni çıkan normel beşikler vardı onda bile pek durmadı ya
Melis1706 Elizey2399 benimki kendi uyuyor onda rahat edemiyoe icine cok gocukluk var o yuzdenn sanirim aynen bizimkide sallanmayi sevmiyor
KumsalDerya Elizey2399 Ben hep kullandım içini rahat düz yaparsan 3 ay felan kullanırsın öyle sonradan yataksız koydum
BabyArel Elizey2399 4moms kullanıyorum doğduğundan beri gündüz her uykuda onunla 6 aylık olacak memnunuz
BabyArel Elizey2399 bana ablam verdi satış fiyatı çok pahalı maalesef ama çok kullanışlı biz hala kullanıyoruz 6 aylık olacak dolap uygulamasına bakın isterseniz orada temiz 2.el fazlasıyla var
3goktgmom Elizey2399 doğduğundan beri koyarım ana kucağına yatar onda mışıl mışıl şuan 3 aylık, çok seviyor onda yatmayı 🥰