Shd23 Kızlar selam 👋 Bu hafta sonu bebekle yolculuk yapacağız ama ilk defa uzun bir yolculuk olacak Kayseri’den Adana’ya gideceğiz acaba hava değişimi ya da basınç bebeği olumsuz etkiler mi. Biraz tedirginim açıkçası. Bebeğim 4 aylık bu arada.
mobesebesir Shd23 6 aylıkken ankaradan Nevşehire gittik annem kayinvalidem hasta edersiniz vs dedi 3 gün boyunca gezdik yağmurda yağdı rüzgarda esti ama şükür bisey olmadi yolculuğa uyku saatlerine denk getirdik çok rahatti
Barlasinannesiiii Shd23 bende bu haftasonu 3 aylık bebeğim ile Bursa’dan Muğla’ya gideceğim nasipse. Aklımıza kötü şeyler getirmeyelimm keyif almaya bakalım. Hiçbir şeycik olmaz Allah’ın izniyle😊
Evrencakar Shd23 2 aylıkken istanbul dan balıkesire gittim geldim şuan 9 aylık en az 5-6 kere e geldik hiç bir sorun yaşamadık sadece yolculukta arabada sıkılıyor benim oğlum o biraz zorluyor beni
Shd23 mobesebesir Şuan bana da aynı şeyler deniyor 😅 açıkçası tedirginim bende acaba iklim değişikliğinden hasta olue mu diye korkuyorum sonuçta ilk yolculuğumuz olacak
mobesebesir Shd23 hiç korkmayın bisey olmaz 1 yasindayken de ankaradan Antalya ya gittim yine bisey olmadi