Beraninannesii Kullandığınız mutfak tezgahları nasıl hangisini önerirsiniz ? Leke tutmayan , kabarma yapmayan tezgah önerisi rica ediyorum 😇🌸
PatronBebek Beraninannesii ay müteahhit yapmış ne olduğunu bilmiyorum ama çok kullanışlı memnunum. Bence yaptıracağın yere söyle onlar önerirler
Balevlatsahibi Beraninannesii belenco, cimstone,kaliteli granit tezgahlar kullanışlı ilk ikisi biraz maliyetli ama güzel ürünler
NilMomm Beraninannesii ben granit siyah tezgah kullanıyorum ve çok memnunum. Annem daha uzun yıldır kullanıyor o da çok memnun. Yine yapsam aynısını yaparım.
Beraninannesii PatronBebek Bizimkide muteahhit işi ucuza kaçmış eski ev sahibinden kalma lekeler var ne yaptıysam çıkaramadım. Bu yaz değişim yapmak istiyorum 😇 varsa bı resmini rica ederim 🌸😇
Beraninannesii Balevlatsahibi Maliyet şuan hiç sorun değil yeterli leke tutmasın komple tezgah arasına kadar tek tip yapmayı düşünüyorum temizliği kolay olsun kâfii benim için 😇
Beraninannesii NilMomm Ben daha ne kullandığımı bile bilmiyorum cimstone herhalde çok kötü berbat birşey eski ev sahibinden kalma lekeler var sarı sarı nasıl yaptı bilmiyorum ev daha 4 senelik içinde 1 yıl oturmuş ne hale getirmiş 🤦🏻♀️
NilMomm Beraninannesii eğer orjinali değilse başa bela o da. Kullanan bi tanıdığım söylemişti. İşte diyorum ya yıllardır kullanıyoruz şükür tık yok.