Seymaaa07 2 aylık bebeğim elleri sürekli ağzında yaa 🥺 normal mi karnını da doyuruyorum ama neden olabilir sizin bebeleriniz de elini ağzına alıyor mu
Seren-karan Seymaaa07 benimde 2 ay 14 günlük bebeğim doktor dişler geliyor dedi isterseniz bi doktora gidin
babyaybus Bizimki de 5 gün sonra 2 aylık olacak aynı şekilde hep eli ağzında. Bu aylarda normalmiş ellerini keşfettikleri için emmekten hoşlanırlar diye okumuştum :)
Beydilliozge Benim bebeğim de 2 aylık elleri sürekli ağzında çocuk doktoruna sordum bu aylarda normal dedi :)
Annesiiivekuzusu Mervetnl benimki de 2 bucuk aylık emzigi atıp elini ağzına goturmeyi basariyor valla 🤭😁
Beydilliozge Seymaaa07 Bende aynı endişeyi taşıdım o sebeple sordum doktora doktor da çocuk sürekli aç olamaz korkma dedi sonra fark ettim ki ne kadar emerse emsin memeyi bırakıp elini emmeye devam ediyor tatlı niyetine :)
Zll90 Ay evet bi de midesini bulandırıyor genelde aç oluyor sanki benimki ya da dikkatini bişeye verince duruyır
[silindi] 5 ay 7 günden bildiriyorum o el olayı git gide artıyor kızlar ama korkulacak bir şey yok doktoru da gayet normal dedi. Başlangıçta keşfettikleri için, sonrasında damaklar kaşınmaya başladığı için o eller ağızdan çıkmıyor
Hanzadeeee İki buçuk aylık bızimki de sürekli eli agzinda. Annem bu çocuk aç doymuyor parmaklarını yiyo diyo. Normal diyorum yok aç hadi emzir diyo beni bitirdi bu lafff