Birberenannesi Kızlar 19 Mayıs’ta 3 gün izinli eşim İstanbul’a gelelim diyoruz da Topkapı Sarayı, Dolma bahçe Sarayı, müzeler falan açık mıdır acaba bilen var mı? Kapalıysa gitmicez çünkü oraları merak ediyoruz. 🌸
Deletedmom_79 Birberenannesi https://www.millisaraylar.gov.tr/ziyaret-bilgileri Tüm sarayların en altlarında ziyaret bilgileri ve tarihleri var.
Birberenannesi Noname21 eşim aynısını söyledi 😆 ama biz daha önce gittiğimizde pazar günü kapalıydı hiç bi yeri göremedik çok sinir olmuştuk 😆
Birberenannesi sadekahve_bitter ayy tek tek bakmak zor geldi hem burdan kızlarla muhabbet ederim hem gezicek yer öneriler dedim 🤭
sadekahve_bitter Birberenannesi bende biran emin olamadım ondan siteye bak dedim 🙈 hareme girmeyin orda müze kart geçersiz bn çok beğenmedim çoğu yeri kapalıydı Tabi bn geçen sene gezdim
Birberenannesi sadekahve_bitter ayy en çok da orayı merak ediyorum muhteşem yüzyılı yeni izledim onun etkisiyle 😆 zaten ayriyeten para alıyorlar bide neden kapalı yerleri var ki çok saçma. Peki illa git dediğiniz bi yer var mı?
sadekahve_bitter Birberenannesi sarayı gez kutsal emanetler bölümü çok güzel içinde ki camiinin manzarası efsane oraya gitmişken Ayasofya’ya ve Sultanahmet’i unutma Metroya binip Eminönü yapıp ordan Galata Kulesine çıkabilirsiniz sonra taksim meydan güzel olur 😍 Ayasofya’ya giderken metro olmayan taraftan polislerin durduğu yan tarafta turing İstanbul kahvehanesi var çok nezih bi yer kahve iç bence nette görselleri var eski hanı restore edip çok güzel yapmışlar
Birberenannesi sadekahve_bitter hayır gidemedik ya. Arabanın muayenesi bitmiş annemlere gittik 2 gün orda kaldık hem muayene yaptırdık arabayı. Ağustosta 2 hafta izni var eşimin 1 hafta deniz tatili yapıp 1 haftayı da İstanbul ve Ankara ’ya ayırmayı düşündük inşallah o zaman gideriz.