Naz_22 Ataayse bizde 50 günlük olduk anne sütü mama şeklinde devam ediyoruz sabah akşam 120 cc gün içinde anne sütü veriyorum tabi arada doymayınca tekrar mama 😌
espalp Ataayse 43 günlüğüz. 60 cc veriyorum günde üç kez 🙏🏻 Daha fazla versem içer muhtemelen ama bu kadarı idare ediyor şimdilik
Oglusum5357 Ataayse bnde ayni valla deliricem midesi deli gbi şişiyor ama hala istiyor. Sonra kusuyor gazi cok oluyor vermezsem uyumuyor napicami sasirdim ya
Mom090 Ataayse doymamış gibi ağlıyorsa doymuyorsa 120 vereceksin sadece mama mı içiyor ? Anne sütü vermiyorsan 120 yap bizde anne sütü çok çok azdı ben ne kadarla doyuyorsa veriyordum huzurlu uyuyordu
Mom090 Sin21 1 aydan büyük bebeklere az miktarda teyzene çayı verilir 1 Aydan önce kesinlikle verilmemeli gazlıysa rahatlatıyor
Ataayse Sin21 baya aptamilin rezene çayı var ya ondan veriyorum 100 cc ama bi günde bitmiyo belki anca 30 cc falan içiodur
Ataayse Mom090 anne sütü sağarak belki günde bi yada iki defa 40 cc falan süt yok malesef savaşıyorum sağmak için onun dışında mama 😞
Mom090 Ataayse sende bendensin bende öyleydim benim hatta 30 çıkıyordu kızım 7 aylık oldu 5.aydan beri mama ile devam ediyoruz hiç stres yapma takma kafana
Ataayse Mom090 iki çocuğumda 40 gün emdi ama bunda buraya kadar ıkına ıkına geliyoruz hayırlısı olsun alsa iyi olcak ama yoksa da yapacak bişi yok 😞
Ataayse Oglusum5357 al bnden de o kadar ama şimdi bi ebe ablamla konuştum taze üzüm suyu içir ardından su içir dedi bn 6-7 tan üzümün suyunu sıktım içirdim ardından su şimdi sabırsızlıkla bekliyorum 🤗😂
espalp Ataayse en son aylık kontrolde 4500 çıkmıştı bi daha ölçülmedi. Ayda bir kilo almıştı. Ben bi tek geceyi düzenli veriyorum onun dışında memeden kopamayıp çok ağladığında, doymadığında veriyorum. 🙏🏻
Ataayse Mama arkasına mutlaka su verilmesi gerekiomuş bn içmiyor die vermiyordum şimdi başladım zorla depiyorum ağzına napim 🙈