Kelemnur33 Merhaba beta hcg 4637.99 kaç haftalık oluyor anlayan varmi aranızda aile hekimi erkekti çok anlayamadi haftasını kadin doğum iyibilir dedi randevu bulup gidicem ama merak 🥰
Duyulurum Kelemnur33 beta HCG sonucuna göre hafta belirlenmez ama bence 5-6 haftalıktır, belki kalp atışı bile henüz duyulmaz
koalamiyim Maşallah büyümüş bile 🙈 beta-hcg’ye göre hesaplamak yanlış olur ama yaklaşık 7 haftalıktır diye tahmin ediyorum
Kelemnur33 Son tarihim 26 Nisan di adetim 7 gün geçmişti test yaptım tek çizgi çıktı dedim emzirdigimdwn sanırım o yüzden bu ay böyle oldu sonra bir kaç gün geçti bidaha yaptım pozitif çıktı ilk test mi hataliydi anlayamadim
Duyulurum edabolukbasi evet öyle yazmış ama yanlış yazmış bence 😄 Çünkü son adeti 26 Nisan olsa 15 Mayıs’a kadar hem adeti 7 gün geçip hem de üstüne birkaç gün daha geçmesi mümkün değil…
Kelemnur33 Evet yanlış yazmışım kusura bakmayın beklenen adet günüm 26 nisan di 🤭son adet tarihim 31 mart ti
Kelemnur33 8 aylik bebem var 8 ay boyunca ikikez oldu oda korunarak oldu nasıl kaldım anlayamadım ilkine hamile kalana kadar ne uğraştım ikinci korunduğu halde oldu allahin taktiri buymuş yar ve yardımcımız olsun ben ve benim gibilere