Minikmucizem- 6 aylık bebeğim yaklaşık bir aydır sürekli uyanıyor gündüz uykuları en fazla yarım saat gece de sık sık uyanıyor emziriyorum açlıktan uyandığını düşünüp bir iki kere mama verdim ama yine aynı bu çayı kullanan var mı ?
Symnlrg Minikmucizem- aynen saat 10 gibi veriyorum benim oğlum 12den önce uyumuyor malesef. 100 cc yapıyorum ölçüsüne uygun yarısını ben içiyorum yarısını ona içiyorum. Gece de uykusunda bir kere mama veriyorum o zamanda mamasına yarım çay kaşığı kadar yine atıyorum
Minikmucizem- Symnlrg ne kadarlık canım bebeğin ben dün korkarak 30 verdim biberonunda geri kalanını kendim içtim bide her akşam veriyor musunuz
Symnlrg Minikmucizem- 2.5 aylık canım. Aynen her akşam veriyorum bilemedim istersen doktoruna danış canım
ummuhanipekoglu hem kendim içtim hemde bebeğime 2 çay kaşığı kadar verdim canım bence iyi geliyor kullan derim
Minikmucizem- ummuhanipekoglu dün akşam verdim ama yine aynıydı canım kendim içtim direk bu akşam bakalım ne olacak
Minikmucizem- Pnrvlknblksn biz eczaneden aldık canım 25 tl ama e bebek ve civilde de satılıyor bildiğim kadarıyla
ysmntopal [bilinmeyen] ben kullandım milupa gece çayı rahatlatıyor sizde de bence diş çıkarma filan var onun huzursuzluğudur deneyin bu çay rahatlatıyor.
Minikmucizem- ysmntopal evet galiba dişi de çıkıyor büyüdükçe rahatlarız derken daha da huysuz oldu sıpa :)