Ygtek Kızlar oğlum hiçbir emziği tutmuyor Bu instagram sayfasına rastaladım tutmayan yokmuş aranızda kullanan var mı kararsız kaldım alıp denemeli miyim?
NhL Ygtek Philips soothie soruyorsunuz sanırım. Ben kızıma doğduğundan bu yana onu kullanıyorum sanırım alıştığı için olsa gerek farklı bi emzik tutmuyor.
LINDAMAY Ygtek emzik faydalı birşey değil ki neden ısrarla tutsun istiyorsunuz ki? Kızım 2.5 aylık ve aldığım tek emzik aventin onu da sevmiyor sadece çok ağladığı zaman 5 dakikalık alıyor sonra diliyle itiyor. Ben de hiç ısrar etmiyorum
Minik_Hanim Ygtek philipsinki ise benim bebeğimde hiç bi emziği tutmadı soothie hariç.. onu cokur cokur emiyor maşallah..
NhL Ygtek ben e bebekte n almıştım ama artık satmıyor sanırım farklı bebek magazalarından temin ediyorum.
Ygtek LINDAMAY ısrarla tutsun istemememin sebebi memeye yapışık olması benim icin rahatlık olucak cünkü dışarıda bile memede durmak istiyor karnı tok olmasına rağmen
Gamzeciks Ygtek oioi uyku arkdşı emzikten kullanıyorum ben. Düşmüyor. Tutuyor bide elleriyle. Tavsiye ederim.