Yasemin000 Arkadaşlar cam rende gerekli mi ek gıda da normal rendeden ne farkı var illa şart mı ? Bir diğeri de buharlı pişiriicim yok aparatım da yok patates havuç vs haşlayıp versem olur mu ?
NurR Yasemin000 cam rende 10 tlye falan almıştım ama rendenin küçük yeriyle yapsanız da olur çok da gerekli değil biz çok az kullandık. Buharlı pişirici de suda haşlamaktan daha sağlıklı buharda pişirmek ama ben makine almadım tencere üzerine kevgir koydum tencere dibine su doldurdum kevgir hizasına kadar kevgir üzerine de sebzeleri koydum kapağı kapat aynı buharda pişiyor
Serene Yasemin000 Meyve sebzelerin metal işe teması besin değerini öldürür.o yüzden cam rende en sağlıklısıdır.aparatınız yoksa kevgir veya varsa metal süzgeç koyarak buharda haşlayabilirsiniz.
NhL Yasemin000 şahsen cam rende verimli kullanılabilen bişey değil tamamen gereksiz buluyorum. Buharlı pişirici çok pratik ve sağlıklı olduğu söyleniyor ancak hiç denemedim.
minikoglusdoga Ama avent buharlı pişirici candır! Bu kadar hayat kurtaran bir cihaz daha olamaz kesin tavsiyemdir
Yasemin000 minikoglusdoga bir düşüneyim pek alma taraftarı değilim çünkü masraf o kadar çok ki ama yine de düşüneceğim çok sağolun
Deletedmom110 Cam rendem var meyveleri onunla rendeleyip yoğurduna katıyorum. Sebzeleri de çok az suda haşlayıp ezip püre yaparak veriyorum. Biraz da zeytinyağı. Buharlı pişiriciye asla o parayı vermem. Bi süzgeç üstünde pişirmeyi tercih ederim
Ececavus Cam rende 5 tl ye almıştım daha az pütürlü oluyor hem sağlıklı suda haşlanıyorum bende sebzeleri