MotherOfTheSun Arkadaşlar aranızda burun estetiği olan varmı kapalı rinoplasti geçirdim dün çok değişik hissediyorum pazartesi tampon çıkcak daha rahat edermiyimki
nkarac Ben açık oldum. Tampon çıkınca rahatlıyorsunuz gerçekten. Bir de şişlikler inince. Bi 10 günde toparlanırsınız merak etmeyin.
nkarac MotherOfTheSun olsun ya iyi olmuş bence yaptırmışsınız. Geçer gider hemen 🤗 sonrası güzel olur. Çok geçmiş olsun. Güle güle kullanın 🤗
MotherOfTheSun Mom090 10 aylık kuzum emmiyor maalesef keşke emseydi 2 sene yaptırmasaydım kapalı burnun dışında dikiş olmuyor içerde oluyo
Small_lion @MotherOfTheSun sen zaten zor tarafı atlatmissin cnm merak etme 15 güne birşeyin kalmaz geçmiş olsun
Mom090 MotherOfTheSun sonu güzel olacak öyle düşün 1 hafta daha sık dişini tamponlar flnda çıkınca geçecek geçmiş olsun çok 🙏🏼
Ceyss33 Bende olmayı düşünüyorum bebeğim 4.5 aylık nasıl oldu bir de kapalı açık basım oluyor acı çemtiniz mi
MotherOfTheSun Ceyss33 yardımcı olucak biri varsa olun ameliyat ben dün oldum daha 2. Günüm çok eğil kalk yapamıyorum ilaçlarda ağır 1000 şik antibiyotik var destek şart aşırı acı yok ama rahatsız bir his tabi