Mrvaks Hanımlar oglum 14 aylık bebek pankekini çok seviyor yapınca fazla oluyor biraz 1 gün boyunca kalsa birsey olur mu ?
Duygu_52AK Mrvaks Benimde oğlum çok seviyor 2 yaşında bende ara sıra yapıyorum fazla gelince üstünü kapatıp dolaba koyuyorum sabah yapıyorum hiç birşey olmuyor 🌸
Selom Mrvaks daha bugün yaptım Elmalı dört tane yedi arta kalını streçleyip buzdolabına koydum birşey olmaz önceden de koyuyordum ama yarın yaptığımdan gene artarsa artık ya kendim yerim ya çöpe dökerim tekrar saklamam
Mrvaks Duygu_52AK yapılmış şekilde var yani pankeki yaptım fazla oldu diğer sabaha kadar kalsa birsey olur mu. İçinde yumurta, elma rendeyi, yoğurt,pekmez var
Mrvaks Selom bende Elmalı yapıyorum kahvaltıda verdim ama kaldı bende kilitli saklama kabına koydım dolaba mı koymam lazım tekrar sabah da yer sonrasına kalmaz zaten
tarcinnn Mrvaks yani bir günden bir şey olmaz ben bazen sebzeleri de fazla yaptığımda kavanozda kaldırıyorum ertesi gün veriyorum. Sadece ısıtma huyum yoktur çıkartırım oda ısısına gelince veririm
Mrvaks tarcinnn bende çorbasını biraz fazla yapıyorum cam kavanoza koyuyorum öğlenleri içiyor bazen akşam 2 günde bitiriyoruz vakumladıgım için birsey olmuyor