_07cinarhsn Emzirirken şükür ki yaram olmadı kızlar ama bebeğim çok sık emiyor gogsumun ucunda beyaz bişey var yara değil ama emdikce sızlıyor açıyor bide göğüs çevremde şişlik var normal mi bunlar
Zeynebsmom _07cinarhsn şu an bende oluyo aynısı sebebini bilmiyorum çok sık emer halbuki 4 aylık olacak
_07cinarhsn Hayallina yok canm aslında bi ara yumsadi sonra sert. Sağdan başlıyorum ya diğerine geçene kadar sert oluyor o şekil
_07cinarhsn Hayallina sis derken topa topa biseyler var gibi elimle dokunnca hissediyorum görünüyor da hatta
_07cinarhsn Zeynebsmom aynen benim bebegimde çok sık emiyor canm emzirip uyutuyorum gündüz 10 dk sonra aranır hemen emzik veririm almaz meme alır yine emer
H-F Bende de aynı şey bugün oldu,sağlık ocağındaki doktor o beyaz şey çoğalırsa veya büyürse bi daha gel dedi🤷🏻♀️
_07cinarhsn H-F nasıl kan ya neden ki hastaneye gittin mi canm nasıl şekilde geldi sütle mi sivilce gibi mi
H-F _07cinarhsn hayır hastaneye gitmedim.Bebeğim emdikten sonra fatkettim.Sütle birlikte mi kan geldi bilmiyorum ama emzirdikten sonra kan geldiğini gördüm.O beyaz nokta gibi şey artık yok.Bi de göğsümdeki sertlik de yok oldu🤷🏻♀️
[silindi] H-F süt kabarcığı muhtemelen peki o göğsün çok hızlı süt doluyor ve taş gibi olur muydu ? Benim sağ göğsünün ucunda karnabahar gibi minicik beyazlık var birazda tahriş olmuş ve o göğüs delice süt doluyor
H-F [silindi] evet aynen öyle..Sık sık emzirerek ve emzirdikten sonra sıcak havlu koyarak normale döndü
[silindi] H-F üzerine Ben sık emziriyorum ama normale dönmüyor hatta o uç tahriş olmuş o yüzden çok aciyor şimdi pomad sürüyorum. Siicak havluyu üzerine mi koyuyorsun emzirince ?
H-F [silindi] evet havluyu ütü ile ısıtıp üzerine koyuyorum.Havlu çok sıcak olmasın,ılık olması yeterli..Ucu için de kalkan kullanabilirsiniz.Ben gümüş kapak kullanıyorum,hiç yara olmadı..