NaimeYilmaz Happy Mom çantası kazanan annelerimiz: otumaypelin@gmail.com nazlinurkurtoglu016@icloud.com elif.ogul0901@icloud.com asli-17-@hotmail.com eliflemi34@icloud.com oztopnurselin@gmail.com rena.7377@bk.ru ezgiboga2323@gmail.com znarin436@gmail.com dilekkaya529@gmail.com glsh.ctnky@hotmail.com elif.kzltas@icloud.com sinemutlu@hotmail.com pinardogan722@gmail.com kayamedya73@gmail.com Yedek listemiz: nursena.akay@gmail.com sdnr.094@gmail.com seherakcaoglu@hotmail.com Kazanan annelerimizi tebrik ederiz. 🌸 Kazananlara mail aracılığı ile ulaşacağız. Dönüş yapmaları için 17.05.2023 23:59′a kadar süre var. Dönüş yapılmaması halinde yedek listemize geçeceğiz sırasıyla.
PinkLove_ NaimeYilmaz buradaki kullanıcı isimlerini de yazsaydınız bari biz Ne bilelim şimdi Rena kim Sinem kim Elif kim😂😂 Tebrikler bu arada güle güle kullanın💜
keyfimbilir Yaw yedekte bile yokuz ya bir kere çıksa şaşardım katıldığım bilmem kaçıncı çekiliş ahh kazananları tebrik ediyorum bir gün bizimde yüzümüz güler umarim
Asli1 Yaa kazanmışım nasıl mutlu oldum anlatamam happy kids ailesine çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden 😇🌸😍 kazananları tebrik ederim
16122022 Asli1 ben de kazanmisim.ne kadar mutlu oldum anlatamam ilk defa şans benden yana güldü happy mom ailesine çok teşekkür ederim ❤️❤️ kazanan ve yedek olan tüm arkadaşlari tebrik ediyorum
Userrrr25536363737 Kazananlardan biri de benim adres kisminda eksiklik var diye bildirim geldi tekrar girdim acaba ürun gelir mi?