Pnarr94 Fatmanur41 6. Ayında 5 aylıkken kucakta oturur pozisyonda duruyordu sonra kendi başına da oturdu ☺️
papatyam-34 Fatmanur41 4 aylık iken kucağımda destekli oturtmaya başladım şuan 7ay 15günlük 15 gündür desteksiz oturmaya başladı ama çok uzun oturamıyor devriliyor bir iki dakika sonra zaten hiç oturmaktan hoşlanmıyor poposu yer görmüyor 😂
reryilmaz Adenveannesi şuan tam beş buçuk aylık yaklaşık 1 haftadır tam dönebiliyor yüzüne ve tersine önce geri dönmeye başlamıştı şimdi yüz ustude yapabiliyor. Ama hala unutup geriye donemedigi oluyor
Ggulmez Fatmanur41 4 aydan beri kucağımıza destekli oturuyordu, 7 ay civarı kendi oturmaya başladı etrafına yastık vs koyarak, 8 aylık şu an desteksiz oturuyor bir süredir.
Ilay1710 4 ayından beri yüz üstü dönüyordu 6. Ayında yüzüstü sırtüstü her yöne dönebilmeye başladı. 5,5 aylık destekli oturuyordu şimdi 7 aylık olmak üzere kısa süreli desteksiz oturuyor. Yavaş yavaş sürünme çabası var ama henüz o kısımda başarılı olamadı😬😊
Adenveannesi Benimki de 4 ay 10 günlükken dönmeye başladı doktor destekli oturt diyor kucağımda oturtuyorum zaten ama yine de korkuyorum biraz
Ftttmm Adenveannesi 4 ay 26 günlük bezini değiştirirken yana çevirdiğimde kendisi yüzükoyun dönüyo yarım yani henüz 😊