Aysmasude 6 günlük kızım sarılık dolayı bugün hastaneye yatırıldı ışın tedavisi görüyor bu süreci atlatan var mı geçti mi
Kckglcn Aysmasude 5 günlükken benim oğlum da yattı bir gece hastanede fototerapi aldı. Değeri 17 gibiydi. Bol bol emzirmek çaresi o şekilde geçti bizim. Çok geçmiş olsun
Emine003 Aysmasude Yarın sabaha çıkarırlar canım bizde 17.6 yla yattık akşam 8-9 gibi yatırdı doktor sabah 11 de çıktık düşmüştü bi daha yatmadik bol bol emzirmek çaresi
Ebru-isil Aysmasude kızımın 16.7 idi sadece yoğun şekilde besle emzir demişlerdi 1 hafta sonra düzeldi düştü değeri artık yükselmez demişlerdi
Kckglcn Aysmasude valla oğlum pek uyumuyordu benim uyandığı zamanlarda hep emzirdim belli bir saat aralığımız yoktu. Birde doktor ellerini ve ayaklarını aç güneş görsün demişti
Negerekvar Benim bebeğimde 4 günlükken sarılık değeri 18 e çıktı. Yoğun bakımda 24 saat kaldı mavi ışık tedavisi gördü. Değeri 9 a düştü ve çıkarmıştık. Ben sütümü sağıp hastaneye götürmüştüm. Yoğun bakımda 8 kere 30 ml vermişler.
Emine003 Aysmasude Anlıyorum canım seni bide lohulasik şeyi insan çok üzülüyo ama geçecek canım benim 🥰 Bebeğinin sana ihtiyacı var sen dik dur kuzum gerçekten diyorum o ışık ona çok iyi gelecek inşallah 🤲🏻