Zoom Merhaba bebeğinde yumurta alerjisi olanlar acaba ne gibi tarifler hazırladınız. Ben çok zorlanıyorum özellikle sabahları kahvaltı verirken şaşırıp kalıyorum sosyal medyadan baktığım bütün tariflerde yumurta var
alintugce34 Zoom peynir zeytin salatalık pekmez verebılırsın ben mesela yumurta çoğu zaman koymuyorum
Elisarli Zoom kendim lor yaptım sütü kestirip 10 pakete yakın attım buzluğa kahvaltıda genelde onu veriyorum. Lor içine muz avokado veya elma armut veya farklı meyveler eğer hiçbiri yoksa mama veriyorum önce sonra sade lor. Pirinç unlu irmikli mama yapabilirsiniz içine meyve pekmez vs koyup Salatalık kendi yaptığınız labne peyniri zeytin olabilir Birde yine kendim bebe bisküvisi yaptım internette tarifi var onu mama ile karıştırıp verebilirsiniz aklıma gelenler bu şekilde
alintugce34 Zoom ben hıc özel yemekler yapmadım yanı eninde sonunda benım yediklerimi yiyecekti sadece baharatsız salcasz yemekler verdım
Haffuse Alerjiyi atlatip da yumurta yediremeyen ben🥲 Ben hic kizima bulamaç yedirmedim… Kahvaltida normal kahvalti yaptirdim… Terbiylei corbalari da yumurtasiz, sandigin kadar zor degil🥰