Eyllkusu 50 günlük bebeğim anne sütü alıyor sadece. Özellikle emzirirken karnı gurulduyor. Elimin altından hissediyorum da duyuyorum da . Neden oluyor bilen var mı .üşütmüş olabilir mi :(
supermom11 Eyllkusu benim bebeğimde 2 aylık dediğiniz gibi karnında garip sesler geliyor beslerken 🤭doktoruma sormuştum gaz, yuttugu havalar demişti 👍
Busra_ugur57 Eyllkusu benim kızım da oyleydi bizde doymuyor acıkıyor üşütü diye düşündük ama gazlı oldugu içinmiş doktora sorduk bnm kızımda çok gazlı Bi bebekti bu yuzden göbek fıtığı bile oldu ama cok şukur simdi çok ıyı
Eyllkusu OptimusPrime meme ağzından düşmüyor ki aktif emmese bile memede sürekli. Söylemesi ayıp isal olmadan önceki karın gurultusu gibi
OptimusPrime Eyllkusu 33 günlüğüz bizimde oluyor bolca sırtını sıvazla bacaklarını karnına ittir gaaını çıkarsın şimdi kükler gazlı bebek bir de öter tabiki
Nurerenn Benimkide çok gazlı 37 günlüğüz gece bile ıkınıyo sesler çıkarıyo huzurlu bi şekilde uyuyamıyo yavrum 😞 Bi an önce geçsin istiyorum bu günler
sevgice Busra_ugur57 ne zaman bitti bu sıkıntı ya benim kızım da çok gazlı sürekli ıkınıyor. Bebeğe direk mi verdiniz rezeneyi zararlı değil mi