anneyimben25 Güz uykularınız ne durumda? Bizimki gündüz iki uyku yapıyor ikisinde de en az 1,5-2 şer saat uyuyordu şuan 45dk düşürdü sizde durumlar nedir
Glrmila anneyimben25 fazla geliyor olabjlor biz 13. Ayda ondan aldigim izlenime gore tek uykuya gectim. Sabah güne baslangic 08.00 08.30 arasi oglen uykusu 12.30 14.00 a kdr uyur. Gece uykusu 20.30 21.00 arasi. Gece uykusuna gecmeden önceki uyanik.kalma suresi minimum 6 saat bu aylarda buna dikkat edebilirsiniz
Birannisbirbebis anneyimben25 bir bakıyorum harika uyuyor bir bakıyorum hiç uyumuyor yani anlayamıyorum😆 bu sabah 6 da uyandı uykusuzluktan ağladı uyuttum 1 saat uyumadı uyutmıyım desem ağlamaktan başka bişey yapmıyor bu aralar biraz böyle şaşırdım 🤷♀️
Arennsare anneyimben25 benim kızımda 1 yaşına girdi gündüz iki uyku 1 saat 1 buçuk saat uyıyor ama gece o kadar çok uyanmaya başladıki hayattan soğudum yeminle 🤦🏼♀️
Bahar11 Arennsare 1 yasnda iki gündüz uykusu fazla bı e indirin 1 saat olarak yada 1.5 biz öyle yapıyoruz gece rahat uyuyor