tmcebeci Bilinçli anneler az çok siz biliyorsunuz benim ilk bebeğim mama yapmaya gittiğimde bebeğim ya om düştü hafif kafası şişti onun dışında herhangi bir şey yok ne yapmam lazım bana bir akıl verebilir misiniz rica etsem
Azli tmcebeci doktora getirin bence ne olur ne olmaz şiimiş diyorsunuz en azından ultrason falan cekılır tehlikeye atmamak lazım
Kizannesi47_ tmcebeci ne kadar yükseklikten düştü ve sert yere mi vurdu kafasını unutmamanız lazım bi iki saat falan
precious_mother tmcebeci birkaç saat uyutmayın kusma filan var mı diye kontrol edin bir de bence acile gidin belki bir çatlak filan olabilir Allah göstermesin
Semaokan tmcebeci benim oğlumda 8 aylıkken yataktan düştü Kafasının arkasına ve kafasında çatlak oluştu. 1 gün hastanede yattık kafasının arkası sismisti kusma göz kayması vs gibi şeyler olmadı ama götürdük yinede. Şişlik varsa hic beklemeyin bir de kafasının kangi bölgesi şiş acaba ?
Nkocak tmcebeci başını vurduğu için mümkün oldukça uyutma ve doktora götür çarpmaya bağlı birşry olur Allah korusun anlamazsın
Sultanigde Semaokan merhaba 10 aylık bebeğimin düşme sonucu kafasında çatlak olmuş doktor tedavisi yok dedi ama yapabileceğimiz bişey varmı? Daha çabuk iyileşmesi için ne yapmalıyım? Çok üzülüyoruz lütfen cevap verirmisiniz sizinki iyileştimi acaba😰
Daammlaaa Benimkide beşikten kafasının üstüne düşmüştü 50 cm den fazlaydı düştüğü yer ama şişme olmamıştı sadece kızarmıştı , şişlik varsa bi doktora götür Allah korusun farklı bir durum olmasın