Benisahtesevme2 Kızlar şu balkonlara takılan saksılardan alıcam🥰 Daha önce çiçek bakmadım petunya kolay dıyorlar Sız ne onerırsınız balkon cıcegı ıcın🫠🌺
PatronBebek Benisahtesevme2 kaktüs çok güzel oluyor yılan kaktüs özellikle çok severim. Sardunya arsız oluyor
Askimizinmeyveleri Benisahtesevme2 bacım ben balkonda yetiştiryorum ama geneli kaktüs ve sukulent aradığın cevabı bulursun inşallah
HasGok-001 Benisahtesevme2 benim balkonumda her çeşit var diyebilirim Güney cephe çoğu güneş ışığını seviyor Aleo Vera var avokado var benjamin var yılan kaktüs var limon var hurma var ben çiçekli sevmediğim için tamamı yeşil böyle 😅
Tatlican Benisahtesevme2 Ben karanfil katsiz muhabbet balanya cicegi ektim daha yeni aldik buyuyecekler
Kbrbisi28 PatronBebek kaktüs kotu enerjiyide alir ayni zamanda cok cok severim kaktusun tum csitlerini bakimidankolay bi cicek turu
Kbrbisi28 Benisahtesevme2 bakimlari cok su istiyorr papatyalar yaa suda yuzuyor resmen hatta bahce cicegi zaten bunlar bahar aylarinda aciyorlar guzel bakilirlarsa hazirani bile atlatiyorlar fotograf atamiyorum yaa ben burda bir turlu cicekleri cok seviyorum hatta annemdr kaktus hastasi onada cicekli olan kaktuslerden filan aldim
Kbrbisi28 Benisahtesevme2 bu dediklerim kokmuyor ama malesef bi papatyada koku var papatya kokusu ama acelyada koku yok oyle buram buram gelicek
MinikNefes Tatlican bende çiçek alıyorum balkona sonra hemen solup kuruyorlar sulamada hata mı yapıyorum yoksa çiçekler arada solar mi kaç ay çiçek açarlar siz nasıl bakıyorsunuz
Nezzz_ Benisahtesevme2 Bende kasımpatı çiçeği istiyorum ya 🥰🥰tohum alıp ama balkonum ruzgarlı topraklarım çok savuruyo 🥹🥹😪
Nezzz_ Benisahtesevme2 Benimde güneşli bol ama tepede kalınca ev ruzgarda ılla oluyor ama bu çiçeği almak cok isterm kokusuda var birde sümbüller guzel hos kokuyor☺️
birinsan14 Diken tacı diye çiçekli bir bitki var onu alabilirsiniz balkona. Yaz ayları balkonda kışın içeri alın diyorlar. Ben de düşünüyorum bakalım