laviniia Hangisini almalıyım anneler? İkisi içinde iyi ve kötü yorumlar var, maddi açıdan durumum iyi değil. Metsil kullandım çözüm olmadı, siz ne önerirsiniz acil cevap verir misiniz bebeğim gözümün önünde acı çekiyor 🥹
Zeynepelcin laviniia yani canım biogaia bağırsak düzenleyici sab simplex gaz damlası elimde varsa ikisi de al derim ama gaz için alacaksan sab simplex
benkosarim laviniia biri bağırsak düzenleyici değeri gaz damlası bağırsak düzenleyici probiyotik olarak mafloru tavsiye ederim bayağı etkili gaz damlası olarak da kimyon çayı demleyip bebeğe veriyorlar ben faydasını gördüm size de tavsiye ederim
Pusat2022 laviniia valla nurse harveys biogaia maflor hepsini kullandım memnun kalmamıştım sab simplex cok daha rahatlstıyodu kakasını da yumuşatıyordu sürekli değil ama gazı oldukça verirsen iyi gelecektir
birbeyazoglanbirkarakiz Biogaia bağırsak florasını düzenliyor sab simplex midede ki gaz için ikisini aynı anda kullanmayı öneriyorlar genelde ama sab simplex benim bebeğim de karın ağrısı yapmıştı o yüzden çok kullanamadım nurse harveys öneririm biogaia ile beraber kullanırsan çok iyi olur ve nurse bitkisel
laviniia birbeyazoglanbirkarakiz ikisi bir arada kullanmam gerekiyor mu peki? Nurse’yi kullansam sadece bir faydası olur mu?
laviniia benkosarim kimyon veriyorum kendim de sürekli rezene çayı içiyorum ama hala kendini sıkıyor çok kızarıyor uyuyamıyor hiç
oykumoms 2side biogaiya bağırsak düzenleyici sab gaz damlası ben ikisni kullandım 1 haftada bitti gaz ama bebekten bebeğe değişir bunu unutmayın deneyin biogaiya anlık etki etmiyor ama düzenli kullanımda fayda sağlıyor
benkosarim laviniia ozaman maflor almalısınız bebeğin gazı değil bağırsak düzenleyici ye ihtiyacı var
sayre laviniia ben nurse harveys kullanmıştım aşırı kivrandirdi çocuğumu bıraktım direk maflor aldım Maflor hemen yaptırıyor valla kivrandirmadan bence denemelisin
Mervelizaden laviniia ben doktorumun önerisiyle sab simplex kullandım. Nurse bizde ise pek yaramadı bide içerken midesi bulaniyodu. Ama diğer damla hem çok etkili oldu hemde aromatik bi koku ve tadi var çok severek icerdi bebeğim. Kısa süredede gaz sancilarndan kurtulduk çok şükür.
edafmo laviniia biogaia gaz damlası değil probiyotik yani bağırsak düzenleyicidir. Gaz damlasının yanında kullanmanız gerekir
burcu0302 laviniia Biogaia probiyotik yani süreç içinde bebeğin bağırsak florasını düzenliyor sab simpleks ise o an oluşmuş gazı çıkartıyor yani sab simpleks öneririm bize çok iyi gelmişti tadını da seviyordu bebeğim. Daha uygun fiyatlı düşünürseniz Nurse Harvey’s Colex şurup alabilirsiniz 94 tl fiyatı hepsinden daha etkili olduğu söyleniyor bitkisel içerikli ben aldım ama o zamana 3 aylık oldu gaz sorunu bitti çok kullanmamış oldum
laviniia burcu0302 sab simplex aldım ama eczacı ne kadar vermem gerektiğini söylemedi, ne kadar vermem lazım ve ne kadarda bir?