Baklavanida Offf üzerini açıyor evim de soğuk ben örtüyorm o açıyor uyanıyor sürekli açmak için kafayı yemek üzereyim uykusuzum
mhdmraa Baklavanida benim bebeğim de üzeri açık uyuyor soğuk olunca uyku tulumu giydiriyordum havalar ısındı uzun pijama takımı giydiriyorum üşümüyor
Atlasinannesi_n Kaç aylık bebeğiniz malesef bizde de var o sıkıntı biz yedi gün sonra altı aylık olucaz ben battaniyeyi komple kolları dışarı kalacak şekilde vücudunu sararak buldum çareyi sıkı sarıylrum o zaman açamıyor
jd16 Kızım 1yaşında , 6ayından beri uyku tulumu giydiriyorum. Çünkü asla üstünü örtemiyorım dediğiniz gibi açıyor.
mrv26 jd16 uyku tulumunu yazın kaç toğ kışın kaç toğ kullanıyorsunuz acaba bende alcam ama karar veremedim bir türlü
Asyabuse Şu an benimkiler üstünü açıcak kadar büyümediler ama annem kardeşimi battaniyeye sarıp tülbentle belinden bağlardı 😁 7 yaşına kadarda devam etti öyle çocuk uyanırdı köçek gibi battaniyeyle anneme gider çözdürürdü sabahları
Baklavanida Asyabuse ahahahahahaah buda kundaklıydı işte 3. Ayın sonunda bıraktırdım bende kundaktan da kendini açıp üzerini açardı
Baklavanida sessizkuzucuk Van’da yaşıyorum evlerin içi hâlâ soğuk ben üşüyorum bebeğim de üşüyordur üzeri ince penye pijama zaten ayağında da çorap yok yani nasıl tutucam bilmiyorum
Baklavanida mhdmraa uyku tulumu giydiricek Kadar soğuk değil pijamaylamda üşümez ama bunun için üzerini açmaması gerekli
Zulubik Baklavanida uyku tulumunda oda sıcaklığıniza göre giydiriyorsuniz bebeğinizi. 24 25 dereceyi geçiyorsa oda sıcaklıklarınız sadece bez bağlayıp tulumla yaptırabilirsiniz. Daha azsa çocuğun durumuna göre atlet ya da ince bi pijama takımı giydiriyorsunuz.
jd16 Baklavanida Ben 1tog olanı zıbınla giydiriyorum şuan. Oda 22derece. Yazın müslin kumaştan olan tulumları giydirebilirsiniz.