mosimosi Saçlarım hamilelikte ve öncesinde inanılmaz derecede dökülüyordu. Doğurduktan sonra hiç dökülmüyor, sert şekilde tarasam bile 10 tel belki. Arkadaşlarım diyordu da inanmıyordum.
Reckless Icot beklemeden gidip yaptırın aslında sizde kan değerlerinize baksınlar şimdiden başlayın önlemini almaya 😊
GmzSnn Icot sürekLi topLu kaLdğı içndir benmde öyLe nefes aLmayan saç teLi zamanLa düşer ama uzun süre döküLür artık aLış 🙈 azaLır ama yinede döküLür
Icot GmzSnn ya aslında sürekli sıkı sıkı bağlamanın da dökülmeye sebep olduğunu duydum. Bağlayınca nefes almamasının da :/ e açsam çok dökülüyor açmasam ne dökülüyor ne yapacağım ben 🤣😔
GmzSnn Icot zamanLa düzeLir ama saçLarının hawa aLmasını sağLa yani güneş görsün ayrıca hep bağLadığın için kırıLmaLarda döküLmeyi çoğaLtır yine topLu oLsun istiyosan örgü yap 🙈 geL ben süper örerim bi ay çözemezsin 😂😂
Burcu Emzirme dönemindede sağlık ocağı anne için demir ilacı veriyor 3 ay kullanacaksın demişti hemşiremiz siz kullanmıyomusunuz 😕😮
Burcu Icot bi sorun isterseniz sağlık ocağındaki hemşirenize bana hemşiremiz dedi 3 ay daha devam ediceksin doğumdan sonra bütün depoların boşalıyor takviye lazım demişti