2prensannesi27 Merhabalar 7.5 aylık oglum üşütmüştü burun akıntısı ateş vs hepsi gecti 2 haffaya yakın öksürük var doktor panik yapma birşeyi yok dedi cigerde bogazda ama her öksürdügünde aglıyor kuzum napmam lazm lütfen yardım edin
Gmzce 2prensannesi27 benim oglumda oksuruyor cok salgin var benden gecti daha dogrusu cay kasigi pekmez verebilirsin ilik suyla Da Karisitirip
Simaykck 2prensannesi27 Canımm ayağının altına evde vicks varsa ondan sür(geçen komşumla ablam yaptı hemen geçirdiğini söylediler) birde zeytinyağı ile pekmezi kaynat ocaktan alıncada içine bir kaç damla limon sık içir zeytinyağın yoksa aynı tarifi tereyağı pekmez olarakta yapabilirsin Vicks ayağının altında işe yaramazsa yarısı gece göğsüne sür bu tarifleri yap yararını göreceksn kızıma pekmezli tarifi 3 gece verdim öksürğü kesildi intenette çok var bu tarif araştır istersen sende
2prensannesi27 Deneyim bi teşekkürler bazen ıhlamur veriyordum bugün elma kaynatıp öyle ıhlamur ekledim şaşırdım napacagımı
2prensannesi27 Şimdi vicks sürdüm ayak altına pekmezli karışımı biliyorum ama bi arkadaş iyi etmiyor felan diyince yapmadım 7.5 aylık bebege günde kac defa ve nekadar vereyim
Simaykck 2prensannesi27 Benim kızım 2 yaşında ben 2-3 tatlı kaşığı veriyorum siz 1 tatlı kaşığı verin ama tarifi tam ılıkken verin soğuk olmayacak çünkü birde ben gün içinde hiç vermedim tam çocuğu yatırmadan önce içirdim rahat rahat uyudu