Dbe1506 Sonbahar01 upcall var ordan bilinmeyen numaralar bölümüne numarayı yazın kimin üstüne olduğu çıkıyor gizliyse bilgileri çıkmaz ama birde instagram uygulaması varsa giriş yap bölümünden şifremi unuttum diyip numarayı girin kim o numarayla hesap açmışsa çıkar
Sonbahar01 Dbe1506 bu uygulama da sıkıntı olmasın inşallah. Bide Instagram şifremi unuttum deyince karşı tarafa bildirim gidiyor mu yoksa direk hesabı mı çıkıyor
Dbe1506 Sonbahar01 yok upcall ı uzun süre kullandım ben bi sorun çıkmadı aramalara falan izin vermezseniz bişey olmuyor Instagram’da da şifremi unuttum dedikten sonra numara girin kod gönder bölümünde sms veya Facebook hesabı var ona basmazsanız bildirim falan gitmez olduda eliniz çarptı bastınız kod gidersede siz olduğu anlaşılmaz merak etmeyin ekran görüntüsü atayım isterseniz
Dbe1506 şifremi unuttum bölümüne girin hasabımı bul var oraya numarayı yazın sonra bu ekran çıkıcak ikisinede basmayın eğer bu numaraya ait hesap varsa bu yazıların üstünde profil resmi çıkıyor yoksa hesap yoktur veya dondurulmuştur oluyor
Sonbahar01 Dbe1506 evet ya Instagram dada böyle bir hesap çıkmadı. Yani muhtemeln öğrenildiğini duyunca heryerde sildi herşeyini