Umutveannesi Mommyy1 kanında enfeksiyon varsa oda ateş yapar ve ilaçlarla kolay kolay düşmüyor. Çok geçmiş olsun umarım enfeksiyon değildir ama bi kan tahlili de verin derim. Bu arada damakları aşırı kabarık bembeyazsa diştendir. Diş ishal de yapar pişikte yapar
Mommyy1 Umutveannesi gecenlerde yine ateslendi dis galiba dedim on dislerinin yanindakiler cikacak ama hala cikamadi yine disten sandim ama gecen sefer bu kadar ateslenmemisti.
kiymetteke Kesinlikle kan ve korkma ama domuz gribi testi de ver ateşi inatçı mi benim oğlum domuz gribi oldu ateşi çok inatciydi hiç dismedu
kiymetteke Ne kadar doğru bu bilgiden pek emin değilim ama ayak altına limon koyup çorap giydiriyor benim ablam çocuklarının ateşi olunca daha önce yapan var mı yada duyan
kiymetteke Bence suanlik korkma şöyle düşün kızının vücudu bağışıklık kazanıyor ama dediğim gibi enfeksiyon yapıyorsa ateş bir kaç gün sürer o yüzden kan vermekte fayda var canim
momybaby Mommyy1 neden kanina bakmiyolar ki. asıl kana bakmaları lazim. kanda enfeksiyon olunca ates oluyo