Benanneoldummm Sema çakıcı akça nın Sema yöntemi ile uyudu kitabını okuyan uygulayan var mı acaba.ç? Yorum bulamadım, üç günde desteksiz uykuya geçileceğini %95 başarı sağladığını ifade ediyor. Lütfen boş geçmeyelim😀
Fndkurdu Benanneoldummm valla çözüm bulan varsa söylesin çünkü benimde biran önce uykusuna düzen vermem lazım. Bu arada evlatlarımızın biricik anneleri günümüz kutlu olsun🙏🏻🥰
Gokyuzumm Benanneoldummm Yanlış anlamayın ama ben tavsiye etmem kendim eğitimi aldım ama memnun kaldığımı söyleyememm ve bebegim de ben de çok etkilendik 3 günde eğitim diyor ama kesinlikle kuralları çok sert Hatta bununla ilgili daha önce bir konu açmıştım profilimden onu da inceleyebilirsiniz
bilgekizinannesi Benanneoldummm valla ben instagramda takip ediyorum kendisini fiyat uygun gözüküyordu ve 3 günde öğreniyor diyordu atılan mesajlar vardı memnuniyet adına orada bir mesaj gördüm kendisinin yazdığı yazmış ki uyumazsa odadan çıkıyoruz 5 dakika boyunca girmiyoruz odaya. Ben de kendisine yazdım o 5 dakikada çocuk ağlamaktan çatlar dedim. Cevap şu: çatlamaz o kadar. Bence sert bir eğitim veriyor kendisi. 5 dakika odadan çıkıp gelmemek nedir ya dile kolay geliyor ama 5 dakika uzun bir süre çocuk ağlarken yalnız bırakmak onu ben tercih etmem
Sinem61 Benanneoldummm ondan eğitim alan birisi yazmıştı buraya çocuğu çatlatana kadar ağlatıyor diye .
Semacandan Umutveannesi merhaba! Banada yardımcı olabilir misiniz 7ci aydayız sadece memede uyuyor gece saat başı uyuyor 1 satten fazla uyuduğum yok çildiricam uykusuzluktan dikkatım dağılıyo, elimi kestım mutfakta, sonra hep bişeyler düşüruyorum lütfen yardımcı olun
Umutveannesi FatmaKk bizde tam 7,5 aylıkken almıştık. İsterseniz özelden bana numaranızı yazın ben size detaylı anlatayım eğitimi vermek isterseniz yardımcı olurum
Osmanalp12 Umutveannesi Lütfen uyku ile ilgili bildiklerinizi bana da paylaşır mısınız çok çok ihtiyacım var
Umutveannesi BusePolat geç değil aslında ortalama iki yaşa kadar veriliyor uyku eğitimi. Ama biraz daha büyük olduğu için algısı açıldığı için bi tık daha zor olabilir
Nedirbuyani4022 Benanneoldummm 600 TL ye veriyor uyku eğitimini ve 3-5 günde bitirip bebeği aglatmiyor süreci yavaş yavaş yürütüyor ilk önce düzen sağlıyor sonra destekleri kesiyor ve bebekte kalıcı uyku düzeni sağlıyor ben aldım Seyhan hanımdan ve şuan bebeğim kendi kendine uyuyor hatta şuan mama sandalyesinde uyumuş kendi yatağına götürdüm koydum 🤭
Sinem61 Benanneoldummm ben piyasadaki bir çok uyku egitmeniyle görüştüm fiyat aldım . Sonra bu forumda araştırdım hangisinden memnuniyet yüksek diye . Genel yorum çocukları eğitim adı altinda çatlayana kadar ağlatıyorlarmış. Ağlatmadan eğitim garantisi veren üç kişi bulabildim sadece . Onlardan da eğitim alan herkes memnun
Dupduru19 Nedirbuyani4022 peki diyelim ki işe yaramadı çocuk hala eskisi gbi uyuyorsa verdiğimiz parayı geri alabiliyor muyuz?
Nedirbuyani4022 Benanneoldummm tatli.uykucu Instagram adresi Medine hanımın selamı var diyin mutlaka yardımcı olacaktır💗
Nedirbuyani4022 Benanneoldummm tatli.uykucu Instagram adresi Medine hanımın selamı var diyin hatırlar beni yardımcı olur💗
Nedirbuyani4022 Gokturkanne Instagram üzerinden ulaşabilirsiniz tatli.uykucu Medine nin selamı var diyin hatta hatırlar beni💗