Burcuhiranur Sağlık ocağının verdiği vegefaron ilacı inanılmaz gaz sorunu ve huzursuzluk yaptı bebeğim 4 aylık ne yapmamız gerekir sağlık ocağı hemşireleri kullanmayı bırakalım dediler ama demir ihtiyacı olması gerekmiyormu
Bebegimm1 Burcuhiranur illa onu kullanmanız gerekmiyor ben devletin verdiği kullanmadm çnkü çogu bebege yan etki yaptıgını burda çok okudum eczaneden ocean microfer alabilirsinz yan etki olmadı değerleride çok iyi çıkmıştı
Sselmaaa Burcuhiranur ben ocean d vit kullanıyordum yine aynı olsun diye demirini de ocean aldım doktorumuz kan testi aldı demiri düşük olmadığı için devam Edin yoksa başka marka önerecektim dedi doktorumuz Prof.ocean önermiyor bu bitsin o ne derse onu alacağım
Mrysmg Burcuhiranur ben küçük olduğu aylarda ocean microfer kullandım hep suan 10 bucuk aylik 2 aydir vegaferon kullanıyorum çünkü dulcosoft kullanıyor biogia kullaniyor bio zaten ayda 2 tane gidiyor. Microferin icerigi hafif oldugundan doktor gunde 8 damlaya cekti oda ayda 2 edince sadece bunlarin masrafina yetisemez olduk o yüzden saglik ocagininkini kullaniyorum artik ama büyüdüğü için olabilir bi sorun yasamiyorum. Sizinki gibi küçük olsa kesinlikle kullanmazdim