Zeyneppppce Hayırlı akşamlar hanımlar. Ben İnternet üzeri satış yapmak için bir sayfa açacağım. Yalnız kargo anlaşması olayını pek bilmiyorum. Ptt kargo ücretlendirmesini ve bunun nasıl yapıldığını biliyor musunuz?
Mzif Zeyneppppce aylık bellirli kargo çıkışınızın olması lazım mesela 100 150 gibi kargo şirketine göre değişiyoe şartlar birde vergi levhası mı ne olması gerekiyor diye biliyorum. Daha detaylı bilenler vardır ama
Zeyneppppce Mzif ama ben evden satış yapacağım vergi levhası işi nasıl olacak ve daha yeni başladığım için ayda şu kadar satışım olur garantisi veremem ki bunun farklı bir esnekliği yok mudur 😔
Stella_0 Zeyneppppce Evden satış yapacaksanız bildiğim kadarıyla muhasebeci ile anlaşıp ev adresinizi iş adresiniz olarak belirtmeniz gerekiyor hatta sanırım böylelikle bazı ev alışverişlerinizde fatura kestirip geri dönüşü olabiliyor. Muhasebe olayı makbuz kesmeniz vs bunlar için önemli. Daha net iyi bilgili olan arkadaşlar elbet vardır. Ben bildiğimi hatırladığımı aktarmak istedim size 😊
Zeyneppppce Stella_0 aaa öyle mi canım bu kadar detayı olduğunu hiç bilmiyordum çok teşekkür ederim 🌼