Minikkizimm Busra4598 ilk bebegim hicbir emzigi tutmadı. Bibs aldım hiç agzindan birakmadi burdaha 2 yasina kadar. Smdi 2. Bebegime 10 cesit emzik aldim hic birini emmiyor. Sekerli suya reçele anne sutune falan bile batirdi verdi annem alışın diye ama emmiyor. Emzik emmeyen cocukta cok zor susmuyor.. hep vermeye dewam ediyorum belki birgün emer diye bir umut
edafmo Busra4598 3 aylık bebeğim 3 aydır denemediğim yöntem ve çeşit kalmadı. Avent, bibs,soothie,wee,nuk,baby plus,tommee tippe, damaklı damaksız, silikon kauçuk hepsi… Tutmayan tutmuyor😭
Farketmez Busra4598 bibs ve avent tutmadı weebayb yı tuttu ıyıkıde onu tutmuş çok kaybediyor yakasına taktırmadıgı için fiyatı uygun olduğundan ve her yerde satıldığından dolayı rahatlıkla hemen alabılıyorum yenısını getırde bıle var dışarı dahı çıkmıyorum eve söylüyorum
Busra4598 Minikkizimm bende bir umut tutar inşallah diyorum aventi aldım tutmadı şimdi kaucuk emzik aldım tutcak gibi umuyorum
Minikkizimm Busra4598 awent aldm chicco bibs wee baby nuk bebedor tutmuyor hic birini valla inşallah sizinki tutar