Dorukbusra Kızlar 2 gündür sol göğsümün üzerinde şişlik oluşuyor sanki damarlar patlayacakmış gibi emziriyorum geçiyor 2 saat sonra tekrar aynı şekilde oluyor. İnce bi sızısı var. Duş aldım sağdım geçti 2 saat geçti tekrar oldu. Nedendir biliyor musunuz?
-Sweetdream- Dorukbusra bende de aynısı olmuştu sıcak bi duş aldım duşta göğüsümü tarakla taradım masaj yaptım sürekli emzirmeye çalıştım bide futbol topu tutuşu emzirme pozisyonuyla emzirdim bebeğimi süt kanalları tıkandıysa öyle olabilir bende 2 gün ateş ve titreme yapmıştı çok şükür onları yapınca geçti Dorukbusra
xtutku benkosarim mastit hemen geçermi bende oldum da sağdım sonra geçti zaren sütümde yetersiz mastit emzirme ve sağmayla hemen geçermi
benkosarim xtutku mastit ilerlerse enfeksiyona çevirir ağır ilaçlar bazen cerrahi müdahale ile o iltihaplı Bolge boşaltılabikir yüksek ateş ağrı göğüste şişlik yapar bir doktora gidin Dorukbusra
xtutku -Sweetdream- bendede öyle oldu grip gibi tüm bacaklarım belim ağrıyodu ateşim vardı sıtma gibide titriyodum