burcu0302 Bebeğim 3 buçuk aylık artık oyuncaklar dikkatini çekmeye başladı oyun halısı alsam orda baya vakit geçirir mi gerekli mi bilemedim çabuk sıkılacaksa da boşuna masraf etmek istemiyorum
ppzeynep burcu0302 Bence gereksiz. Hatta oyuncaklar bile gereksiz. Bir kepçe, bir kaşık, bir ıslak mendil paketiyle bile daha mutlu oluyorlar.
Laydaren burcu0302 geçirmedi… Şuan yalnızca piyanosunu kullanıyoruz öyle oyuncaklarının arasında işte. 1 ay ya kullandı ya kullanmadı. Mat da aldım, onu da emeklemeye başlayana kadar toplasan 2 ay kullandım😂Şuan piknik halısı yaptım. 1500 tllik piknik halım var……
Mrv-drn Hiç gerekli değil canım bir kaç kez kullandık sonra halıdaki oyuncakları çıkarıp eline verdim daha çok oynuyor du
Esrareyhan Kesinlikle gereksiz paraniza yazık .Ses çıkaran nesneler veya oyuncakları ile kendiniz oyunlar üretin inanın daha faydalı.
Nacafa burcu0302 çocuğunuzun oyun halısı ile vakit geçirmesi için dikkat çekici olması lazım. Bazı oyun halılarına bakıyorum hiç bir özelliği falan yok çocuk tabi onunla oynamaz. Ben fisher price jimnastik merkezi aldım 2,5 aylıkken 7. Aya kadar oynadı
ikizannesi_1 burcu0302 cok gerekli degil bence iki kızım da hiç oynamadı gibi bişey, asılı oyuncakları cıkarıp ellerine verdim hep.
Umutveannesi burcu0302 aldık 13 aylık oldu oğlum toplasan bir senede 10 dakika durmamıştır içinde gereksiz bence
Burcak52 burcu0302 çocuktan çocuğa değişiyor sanırım. Benim bebeğim baya sevdi ve baya da oyalandı içinde. 5 aylık hala vakit geçiriyor
Glrmila E bebekten piyanolu olanlarindan alfim 3 aylikken koydum 6. Aydan sonra kaldirdim cunku donmeye basladigi icin iyice,icinde kalamiyordi😅 bnm isimi gördü sahsen pisman değilim saklıyorum.
Irmakmelegim burcu0302 kızım 21 aylık 2 aylıkken almıştım ışıklı müzikli 10.aya kdr kullndi gayet severek snra tabiki artık istemedi oynamak ama bnm için kurtarıcı ydi
GezginPaNDa burcu0302 valla yeğenim 2 saat dururdu halıda ben de ona güvenerek piyanolu falan hali aldım. Benim oğlan 2 dk durmayı ya . Koyuyorum ağlıyor Koyuyorum ağlıyor. Yok benimki hep kucakta durdu ilk 7 ay
edafmo burcu0302 benim bebeğimin hiç dikkatini çekmedi. Öyle duruyor kenarda ben heves edip almıştım ama çok da gerekli değil
Cyerg burcu0302 çok gerekli değil oyun halisiyla büyümedik😂 ama vakit geçiriyor gelişimi açısından da güzel bence öyle pahalı bişey değil de uygun fiyatlı alabilirsiniz