Aselinannesii1 Doğum yapalı 6 gün oldu dikişler en hızlı nasıl iyileşir dıştan 4 dikişim var ağrı kesicinin etkisi geçince dayanılmaz oluyor😣
_Lavinya Aselinannesii1 Gözünüz aydın, sağlıcakla büyüsün bebeğiniz 🌸 Daha çok yeni doğum yapmışsınız. Muhtemelen bir hafta içerisinde dikişler atar diye düşünüyorum. Ben sudan başka bisey kullanmadım. Nemli bırakmamaya özen gösterin. Geçecektir insallah.
asena0609 Aselinannesii1 hiç bir şekilde müdahale sakın etmeyin iyileşicek öyle ya da böyle doktorunuz ne dediyse onu yapın Allah korusun açılırsa dikişin tutmama ihtimali var
Ebru__ Zeytinyağı sürmeyin ben sürdüm dikişler açıldı. Ağrı varsa iltahap kapmış olabilir benim ağrım yoktu bi aynada bakıp iltahap var mı görün görmeseniz de doktorla durumu paylaşın
Raziye0328 Benimde enfeksiyon kapmisti çok agriyodu ve şişmişti kurşun suyu ve baticon kullandım çok faydasını gördüm nemli birakmamalisiniz kanama varsa sürekli ped degistirmelisiniz
mizalya_3 Canım benimde senin gibi ağrım çok oluyordu kadın doğum dr umdan parol yerine yaptırabileceğim iğne istemiştim sağolsun o da diclomec yazmıştı hergün yaptırıyordum rahatladım , dikişler içinde sadece baticon vermişti çok kuru tutmaya çalıştım birde
liyamira Parol içebilirsin ağrıların için birde çabuk toparlanması için ilaç veriyolar vermediler mi duşa gir korkma günlük sürekli ped değiştir