Sselmaaa Oğlum 5 aylık gözü kahverengi degişir mi acaba tecrübeli anneler baba kahve renk anne ela yeşil arası
Hediyealp Sselmaaa sakin olun hanımlar buraya renkli gözlü bir prens bırakıyorum tarifi çok basit renkli gözlü bir eş ama sizinde gözünüz renkli olmalı 🤣🤣🤣🤣🤭🤭
menek16 Hediyealp oy maşallah kuzucuga bi boncuk da bende var işin garibi ben yeşil eşim kahverengi gözlü ama oglumuz tam bir boncuk😅 dısarıda gören şöyle bir bakıyor çekinmeyen göz rengini kimden aldı diye soruyor bir iki kez de aa anne babası mısınız diyen olmuştu😅
Minikjaponveannesi Hediyealp valla ben ve eşim kahveyiz ana oğlumuz masmavi herkes şaşkın bence bunu bi tarifi yok 😄
Noodram Hediyealp eşim tarafı komple renkli eşimde yeşil ama kızım tıpatıp ben göz rengi hariç babadan almış renkli olmasını 😏mavi gözleri eşimin annesi ve babasına çekmiş göz rengi , aileden birinde bile olsa alabiliyor 🙃
Sselmaaa Nesoooolera babamda yeşil gözlü ama çocuk direk baba tarafı eşim 30 yıl sonra beni doğurdun diyor 😁😒
Hediyealp menek16 hahahha bizim ailede tek renkli gözlü torun bende var uzaktan yada yakından bakmlalarına gerk yok sen annesi o babası diyorlar direk 🤣🤣🤣🤣